Gündem & PolitikaTeknoloji

Samsung Galaxy A04 Core Ucuz Telefon İncelemesi

Ucuz telefon arayanlar için 2022 yılında piyasaya çıkan ucuz telefonlardan biri olan Samsung Galaxy A04 Core modeli tavsiye edilebilir. Exynos 850 model işlemcisi olan bu telefonda 4 GB ram ve 5.000 mAh pil var.

Fazla bir beklentiye girmeden giriş seviyesinde cihaz satın almak isteyenler için bu ay sonuna kadar satışa çıkması beklenen Samsung Galaxy A04 Core sağlam ve ucuz bir cihaz olacak.

Samsung Galaxy A04 Core Teknik Detayları
9.1 mm kalınlığa ve 196 gr ağırlığa sahip olan mavi siyah beyaz kasalı bu telefon, LCD 6.5 inç ekran taşıyor. Makine ekran çözünürlüğü 720x1600p değerde olup inç başına 270 piksel çözünürlük sağlar. Çerçevesi biraz kalın olan cihazın ekran boy oranı yüzde 82 olarak dizayn edildi.

8 nm mimarili Exynos 850 model işlemcisinin 4 çekirdeği 2.0 GHz frekans bandında çalışıyor ki oyunlar için pek yeterli değil. Cihaz, donanımları nedeni ile kasmaya gelmiyor. Zaten cihaz oyun için gerekli donanımları da içermiyor. Kesintisiz haberleşme için büyük pili iş görecek. Haberleşme, internette sörf dışında ( mütevazi hızlarla) bir şey beklememek gerekiyor. 3 GB ram ve 128 GB dahili alanlı telefondaki kameralara bakalım:
13 MP geniş 2 MP makro kameraya 2 MP derinlik kamerası eşlik ediyor. Ön kamerası da 8 MP olarak dizayn edilen bu cihazın hem arka kameraları hem ön kamerasının çıkabileceği maksimum çözünürlük 1080p olabiliyor. Yani 4K çözünürlükte videolar çekme kabiliyeti yok. 5G modem de içermeyen bu telefonda normal hızlarda 3G 4G ve 4.5G mobil internet ve wifi kablosuz internet alınabilir.

5.000 mAh pili doldurmak için Samsung Galaxy A04 Core cihazı 15 Watt şarj adaptörü ile geliyor. Ucuz telefonlarda 3.5 mm kulaklık girişi var. Ek olarak Samsung Galaxy A04 Core cihazında İvmeölçer, jiroskop, yakınlık, pusula sensörleri ve parmak izi sensörü de olacak.

Samsung Galaxy A04 Core Fiyatı
Global pazarlarda 170 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkması beklenen Samsung Galaxy A04 Core cihazı giriş seviyesinde olan bir telefondur.

admin

Gazeteh Editörü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu